Return to site

Mus Deboub aan de leiding met -4

Tijdens de eerste ronde van het 15e Nationaal Senior Open op Crayestein Golf vandaag maakt golfprofessional Mus Deboub (Delfland) 5 birdies en 1 bogey om op de score van 67 te komen. Hij staat hiermee 5 slagen voor op nummer 2 Andrew Scullion (golfcentrum Eindhoven).

Bij de amateurs staat Nico van Ree (Rosendaelsche) en Henk Jansen (de Dommel) aan de leiding met een score van 76, in de totaal uitslag is dat de 8ste plaats. Deze heren worden op slechts 2 slagen gevolgd door Luc Boot (Westfriese) en Nolan Clarke (Bentwoud).

Nolan Clarke – winnaar bij de amateurs in 2015 – had een fantastische start met birdie – eagle – birdie, 4 onder par, met de verwachting de baan verder “af te breken” kwamen toch wat hindernissen op zijn pad. Toch heeft hij nog kans om zijn titel te prolongeren.

Het Nationaal Senior Open wordt dit jaar voor de 15e keer op Crayestein Golf georganiseerd, een uniek golftoernooi voor herensenioren – 50 jaar en ouder – waar zowel professionals als amateurs (single handicaps) kunnen deelnemen. Het toernooi wordt over 2 dagen gespeeld, de golfers spelen in totaal 36 holes, zonder cut.

Dinsdag 30 augustus wordt er weer gestart vanaf 11 uur voor de finale ronde.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly